diumenge, 31 de maig del 2015

VILASSAR DE MAR 18 DE MAIG DE 2015 ALGUNES IMATGES

La visita a Vilassar de Mar va ser gratificant i ben acompanyada per un nombre acceptable de públic, una seixantena de persones, amics, coneguts i gent nova també. Molts eren els que ens va agradar de retrobar en aquesta vila costanera, però potser la presència de la poetessa Marta Pérez Sierra va ser una de les més agradables.
 
Marta Pérez Sierra

Sílvia Cantos
 
Ens va acompanyar en la presentació la Sílvia Cantos, la veu del programa "històries" de Ràdio Vilassar i conductora també del bloc "Us recomano", que ja posats, us el recomanem.
 

http://silviacantos.blogspot.com.es/
 
 
I de tot plegat quatre imatges fetes per alguns dels assistents, esperem que us agradin i us motivin a venir a les properes presentacions, ja de cara a la tardor.
 Josep Maria, Ferran, Hilari i Mercè abans de començar

Antoni i Jordi entre bastidorsMontse i Mariàngels

La Sílvia i l'Oriol varen fer-se càrrec de la presentació preliminar del llibre. Ella amb les seves gustoses apreciacions dels relats i ell fent-nos memòria de qui som els Setze Petges.

 


Sílvia i Oriol en la presentació
Una part important de la presentació és el monòleg escrit per la Mercè Bagaria, que interpreta genialment el nostre actor estrella, el David Segú.
 


David Segú en el monòleg
 
 
No voldria acomiadar aquesta entrada sense deixar d'esmentar que en acabar l'acte els assistents varen poder prendre un tast de Cavernet Sauvignon que molt amablement ens va oferir les Caves Privat - Alta Alella.


A la propera entrada parlarem de la presentació de Girona. No us la perdeu.


Oriol signant un llibre al final de l'acte


Els Setze Petges,
Vilassar de Mar 18 de maig de 2015
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada