dimarts, 12 de maig del 2015

PROPERES PRESENTACIONS A VILASSAR DE MAR I GIRONA

Els Setze Petges estan de tour per Catalunya, i la setmana vinent toca visitar dos llocs importants dins de la cosmologia dels Setze Petges. A saber són; Vilassar de Mar i Girona.
 
Comencem el dilluns dia 18 a Vilassar de Mar, a la biblioteca Municipal Ernest Lluch, de la mà de la Sílvia Cantos, la veu del programa "Històries" de Ràdio Vilassar i qui porta el bloc "Us recomano". I en acabar la presentació conduïda pel nostre actor David Segú, hi haurà un tastet de Cabernet Sauvignon per a tots els assistents gràcies a les caves Alta Alella Privat. Un motiu més per venir a veure'ns i compartir aquesta festa literària és l'exposició fotogràfica "Jardí infinit", de la nostra amiga Núria López Garcia.
 
 

 
Però aquest cop no ens aturem aquí, la mateixa setmana marxem fins a la Llibreria 22 de Girona. Serà el dimecres dia 20 de maig que ens tocarà, encantats, presentar els "Contes per menjar-se'ls".


 
 
 
No serà una presentació amb el mateix format d'altres cops, com haureu vist en fotografies, però serà una vesprada plena de literatura que també ens omplirà a tots aquells que us acosteu a la capital Gironina.
 
Us hi esperem!
 
Maig 2015
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada