divendres, 3 de febrer del 2012

Setze Petges a la Ràdio



Targeta presentació de Vilassar de Mar
El passat dia 1 de Febrer l'Anna i l'Oriol varen estar a Ràdio Argentona per parlar del llibre "Edició especial", i també de la propera presentació a Vilassar de Mar el dia 8 de Febrer, i varen aprofitar per parlar d'altres coses més personals. No us perdeu les seves paraules, les seves vides. Escoltareu una molt agradable taula rodona a tres bandes amb la Sílvia Cantos, conductora del programa "Històries" de Ràdio Argentona.


Ho podeu escoltar en aquest enllaç: "HISTÒRIES DE RÀDIO ARGENTONA DIA 1 DE FEBRER DE 2012




Mitja hora de Petges, i també dins del programa la Sílvia ha realitzat la lectura d'un parell dels microrelats presentats al concurs que la plana de Relats en Català realitza amb la col·laboració de Ràdio Argentona per segon any consecutiu i on algun dels petges també hi participa. Aquest curs el tema són els "Sentiments".
Animeu-vos a participar-hi.



3 comentaris:

  1. He intentat 4 vegades sentir l'entrevista, i se'm talla al minut 7, aproximadament... Es pot mirar de obtenir un enllaç complet?
    Gracies Anna i Oriol per la tasca radiofònica ben feta! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si aquest enllaç no xuta prou, vés directe a la pàgina de l'emissora, també hi tens l'enllaç, i busca a ràdio a la carta el programa "històries". I si tampoc et xuta, serà que tens un problema a la xarxa i hauràs de mirar-ho un altre dia o un altre moment.
      Ja diràs el què.

      F.

      Elimina
  2. Sara, a mi em passava el mateix amb l'explorador Firefox, però ho vaig sentir bé amb l'Explorer. No sé això t'ajudarà, però a mi em va anar bé.
    Apa, fins a la presentació de Vilassar!

    ResponElimina