divendres, 2 de desembre del 2011

COMENTARIS A LA XARXA I A LA PREMSA

Plana 14 del Diari de Terrassa, 02-12-2011


Aquesta és la plana catorze del diari de Terrassa del dia dos de desembre d'enguany. En José Antonio Aguado ens fa una crítica del llibre que podem jutjar com positiva en el seu context i tal com ens la planteja, i dic positiva perquè anima a comprar el llibre i això està molt bé. Com fer-ho és un altre tema del que no en parla.

Igualment, però diferent, en el bloc de l'escriptor Salvador Balcells; "Doctor Livingston", ens fa un comentari prou afalagador que també recomana la seva lectura. Bé, no està malament per ser les primeres aportacions foranes que ens parlen del llibre, i dic foranes, en relació a que no són persones estretament vinculades als petjaires.

I tot seguit, un petit recull d'imatges captades a l'IES Torre del Palau, a la Ciutat de Terrassa, on va fer-se la presentació el passat 29 de Novembre.




Les imatges són dels grans fotògrafs en Pau López i en Ferran d'Armengol.

2 comentaris:

  1. Hola,

    Enhorabona a tots pels petits però constants passos que anem logrant!

    Escolteu, us heu fixat que ambdos documentalistes han escrit erròniament el meu cognom? Estic pensant en canviar-me'l per Zendan. A lo millor si és més exòtic s'hi fixen més...?

    ResponElimina
  2. Hola Sara, sí que és ben curiós, potser hauràs de fer-ho i, com a mínim de nom artístic, canviar el nom d'una manera més exòtica.
    Per cert, no estàs al facebook, oi?
    I per cert, el món de "Zenda" és un joc d'ordinadors i plays stations i similars, que té força tirada entre els joves d'ara.

    ResponElimina