dimarts, 3 de març de 2015

PRESENTEM EL LLIBRE "CONTES PER MENJAR-SE'LS"

Avui és 3 de març i els Setze Petges hem tornat a fer-ho; publicar un llibre de relats. I ho fem a vint mans, ben diverses i amb visions compartides, o no. Perquè aquí trobareu la cuina dels relats, o no?
 

 

I aquest cop, com diu a la portada, hem creat un llibre que és un tast literari per llepar-se els dits,  un llibre cuinat a foc lent durant quatre anys. Posat al carrer per Edicions Els Llums, podreu veure que és un llibre de forquilla i cullerot, i et demanaràs on està el ganivet? Doncs a les pàgines del recull, a la seva taula literària, i si vols comprovar-ho ja trigues en anar a la llibreria. Els Setge Petges estem orgullós de comunicar-te que avui surt al carrer (a la llum) el nostre tercer treball conjunt.

 

 
Contes per menjar-se'ls, relats cuinats a foc lent, i amb productes de la terra, de proximitat.
El llibre està format per un recull de relats que giren en torn a la gastronomia. Inspirats per la cuina elaborem un menú de contes a foc lent.
Els Setze Petges ens retrobem per posar-nos als fogons de la literatura i cuinar relats o escriure plats, que potser no és gaire diferent. Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se'ls proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte.

 

http://www.edicionselsllums.com/llibreria/index.php?route=common/home
La nostra petja i el nostre desig


 
Els Setze Petges som un grup d'amants de l'escriptura originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Paral·lelament al recorregut literari propi, els integrants del grup ens hem reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt. Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots compartim l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?»
 
Bon profit!
 
 
 
Els Setze Petges som:
 
Ferran d'Armengol i Galceran,
Mercè Bagaria i Mellado,
Jordi Bordas i Coca,
Mariàngels Calaf i Masachs,
Antoni Cardona i Torras,
Montserrat Escartín i Gual,
Hilari Garcia Rodríguez,
Anna Masip i Argilaga,
Josep Maria Ricart i Puigneró,
Oriol Solé i Granier.


Barcelona 3 de Març de 2015

2 comentaris:

  1. Molt bé pels petges! Endavant! així s'escriu! (el puc trobar a les llibreries?)

    ResponElimina
  2. Si cliques en la imatge de la dreta aniràs a la editorial i allí el pots demanar. Per Sant Jordi estarem a Rambla Catalunya amb Provença de Barcelona. I com també tens l'ISBN el pots demanar a la teva llibreria. I si vols que fem una presentació a Blanes i ens vols fer de mitjancera...

    ResponElimina