dimecres, 2 d’octubre del 2013

UNA PETJA AMB PREMI - IOLANDA BATALLÉ

La escriptora, periodista i editora; Iolanda Batallé, ha guanyat el 46e Premi Prudenci Bertrana. Si en voleu saber alguna cosa més d'ella, seguiu aquest enllaç de Vilaweb, on us posareu al dia.

Per a nosaltres, els Petges, la Iolanda Batallé és una de les autores del primer recull dels Setze Petges que va ser publicat per Proa l'any 2004.

Aquell recull va ser una proposta de la gent de l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès, per celebrar els primers cinc anys de l'escola, tot mostrant alguns dels autors que hi varen passar.

Els Petges ens sentim molt cofois pel seu Premi.

Iolanda Batallé a l'en trega dels premis
I ens en sentim per què ara tenim una petja de premi, la noticia va saltar el passat divendres 27 de setembre a la plana de vilaweb, i en aquestes imatges us podeu fer una idea de la seva alegria.

Ella no és la única que ha guanyat un premi, de tots nosaltres, però sí que és el més mediàtic de tots.

Tot seguit, després d'aquesta altra imatge que li he manllevat del facebook, us deixo les seves paraules d'agraïment.

   
Iolanda camí de l'atri


PRUDENCI BERTRANA bon dia. 
Gràcies a tots per les felicitacions que m'arriben sense parar via telèfon, sms, whatsapp, Twitter, mail, Facebook i en persona. Des de Catalunya i també des de Canada, USA, Itàlia, Mèxic, Espanya, França, Xile, UK... Gràcies a tots els que em vau acompanyar ahir a Girona o des de casa. I gràcies a tots els que m'acompanyeu dia a dia. 
Sóc feliç. HE GUANYAT EL PRUDENCI BERTRANA amb FARÉ TOT EL QUE TU VULGUIS. Ganes que la llegiu. Moltes!


SETZEPETGES - Setembre 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada