dissabte, 31 de desembre del 2011

EDICIÓ ESPECIAL A LES LLIBRERIES


Als   i a la nostra 

"Edició  especial" ens trobaràs avui mateix a la llibreria.


Ja fa dies que tenim llibres a la venda a la Cooperativa d'Arquitectes, a la Plaça Nova, 5  al final del Portal de l'Àngel i a tocar de l'avinguda de la Catedral, la nostra amiga Anna Maria ens comunicarà aviat com ha anat la venda dels exemplars que vàrem deixar en dipòsit, però no ens podíem aturar aquí, i no ho farem.
Molts són els nostres projectes i la venda dels primers cinc-cents llibres avança amb bona marxa, Ha funcionat tot amb el típic boca a boca dels autors i amics que hi col·laboren i amb les tres presentacions que hem fet fins ara. Però el material que tenim a les pàgines de la nostra "Edició especial", mereix una més gran difusió, i això ho tenim, en gran part, en les mans dels autors i la dels nostres amics.

Botiga de la Cooperativa d'Arquitectes - Jordi Capell


Fruit de les converses amb els nostres amics, la Mercè ha lligat una nova llibreria amb qui tenim presència des d'avui mateix. Ara també ens pots trobar a la llibreria DOCUMENTA, del carrer Cardenal Casañas, 4 a dues passes de la Rambla de Barcelona.


Documenta - Cardenal Casañas, 4 - 08002 Barcelona


Aquest mes de març afegim la llibreria del Grup del Llibre per si vius pels tombants de Vallcarca, la llibreria està a tocar del seva parada de metro. També el pots encarregar per Internet en la seva pàgina web. Cliqueu a sobre del nom del grup i podreu anar-hi enllaçats.


Tres llibreries i un llibre amb uns relats que no podem deixar passar.


Si en un futur hi ha més llibreries, les aniré penjant en aquest mateix post, amb els seus enllaços i direccions, tant de bo, aviat sigui una entrada al blog plena de nostàlgia i com el record d'uns començaments que sempre són una mica més difícils si no ets un autor mediàtic, i els Setze Petges, avui mateix encara no ho som.



3 comentaris:

  1. Endavant i bon vent, Setze Petges!
    Jo crec fermement en que si seguiu així de prolífics, l'escuma haurà de vessar de la copa.

    Brindo (amb cava ben escumós) perque trobeu el camí de la reconeixènça literària!

    Bon 2012! ;)

    ResponElimina
  2. Com deia el poeta que descansa a Cotlliure... se hace camino al andar... i en això estem.

    Gràcies Sara, aquest serà un any màgic, ho sé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, ja hem retirat de totes les llibreries els pocs exemplars que ens quedaven, ara si en vols un, t'hauràs de posar en contacte amb nosaltres i gràcies per l'interès.

      Elimina