diumenge, 30 d’octubre de 2011

EDICIÓ ESPECIAL: PRIMERA PRESENTACIÓ, A RUBÍ.

Dissabte 29 d'octubre, al migdia i a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí, hem fet la presentació del llibre de relats "Edició especial".

Aquí teniu les fotos de la festa que ha acabat amb un brindis en memòria de la Rosa Muxí. La presentació ha estat tot un èxit de públic.

Dels petges sols faltava el Josep Maria, que per motius familiars estava de viatge a Namíbia, però la seva presència en esperit s'ha fet constar. La presentació ha estat emotiva i duta a terme amb bon ritme, per les lectures i per la manera desimbolta de fer-ne la presentació per part dels petges, simulant la confecció d'un diari en la seva redacció per part dels col·laboradors. I per què aquesta representació? per què no fer una presentació dient noms i títols dels relats? doncs perquè el llibre "Edició especial" està presentat en format de diari, una manera diferent de llegir un llibre, que els que tenen costum de llegir-ne, trobaran satisfactòria.
Us ho prometem.
Amics, coneguts i veïns de la Rosa Muxí que no havien sortit de cap de setmana -un pont de quatre dies,- estàvem presents a la festa. Per a tots aquells que no hi pogueren assistir, us recordem que el dia 21 de Novembre farem una nova presentació a l'Ateneu Barcelonès, a l'auditori gran, però d'això en parlaré un altre dia.
Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada