divendres, 25 de novembre del 2011

EXTRA! EXTRA! NOVA PRESENTACIÓ A TERRASSA


IES Torre del Palau
Camí de Can Boada del Pi, s/n
08225 Terrassa
30 de Novembre de 2011
18.00 h

Passada presentació a l'Ateneu Barcelonès
D'esquerra a dreta a dalt: Isidre Grau, Sara Cendan, Oriol Solé, Mariàngels Calaf, Hilari Garcia, Mercè Bagaria, Montserrat Escartín, Ferran d'Armengol, Jordi Bordas, Josep Maria Ricart; a baix: Anna Masip, David Segú i Antoni Cardona

Després de la bona acceptació de l'Ateneu Barcelonès, el proper dia 30 de Novembre, els autors de l'Edició Especial tornarán a reunir-se per a presentar el seu llibre. Aquesta vegada a l'Institut Torre del Palau de Terrassa, en memòria de la Rosa Muxí Muxí.

Enllaç al mapa des dels ferrocarrils catalans fins el IES 

diumenge, 20 de novembre del 2011

BANDA SONORA PER LA FESTA


Demà 21 de Novembre, la presentació d'Edició especial.

Us hi esperem!



Escolteu aquesta música, el Murakami ja sabia que era alguna cosa més que "After Dark", els Petges l'hem adoptada per a la Banda sonora de demà 21 de Novembre.

La nostra festa vol ser una finestra que obri llum a una mica d'esperança. En un dia que potser alguns veuen la seva un xic més lluny, com un somni que s'esvaeix en despertar d'una mala nit. Però sent com és un somni per a molts, mai deixarà de ser impossible.

Fruit de les nostres esperances, ha nascut l'"Edició especial", el treball conjunt d'un grup de persones, antics alumnes de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, que no han perdut l'esperança (ni la volen perdre en cap sentit); els Setze Petges.



VOLEM ANIMAR-VOS A PARTICIPAR-HI!

divendres, 4 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ "EDICIÓ ESPECIAL" A L'ATENEU BARCELONÈS

Muntatge de Ferran d'Armengol

Aquesta és la targeta que us convida a la presentació que es farà el dia 21 de novembre d'enguany a l'Ateneu Barcelonès, a la Sala Gran.

Imatge de Empar Sáez
En aquesta imatge ens falta el Josep Maria, que rondava per Namíbia el dia que vàrem fer la presentació a Rubí, el passat 29 d'Octubre.

Imatge de Vicenç Puerto
I com en l'anterior ocasió del 2005, els escriptors Maria Barbal i Isidre Grau ens seran els mestres de cerimònia, fent-nos la presentació del llibre de relats "Edició especial".

Us hi esperem a tots, a la presentació del llibre:

Edició especial.